Image Alt

Landvetter

Välkommen till Premium Landvetter

Varmt välkommen till vårt fina flaggskepp, Premium Landvetter ! Vi erbjuder ca 2000 kvm friskvård en storslagen miljö i en historisk byggnad som alla känner som heter "Hälsans Hus. Friskvårdsanläggningen är toppmodern med unik design, öppna ytor för funktionell träning och här erbjuder vi ett brett grupptränings utbud. Vi har även personliga tränare som kan hjälpa dig utveckla din träning till nya nivåer.

Premium Landvetter

Utbud

Kontakta oss

Obemannade öppettider:
Måndag – Söndag: 05:00-23:00

Bemannade öppettider:
Måndag, Tisdag, Torsdag: 09:00-20:00
Onsdag 07:00-20:00
Fredag 07:00-18:00
Lördag, Söndag: 09:00-18:00

Unikt utbud på Premium Landvetter

Sveriges Finaste Yoga sal

Unika Miljöer! För att skapa så att du kan träna Yoga med unika miljöer. I en underbar miljö får du inspiration och vill komma tillbaka igen och igen.

Sveriges häftigaste sal med Spinning och Funktionellt

Spinning och Funktionellt - Allt i ett! Spinning är en effektiv träningsform för att snabbt uppnå bättre kondition och fysik!

Comfort zone

Comfort Zone Avdelningen är till för Premium Platinum medlemmar som vill ha en avslappnande miljö, och träna i det senaste inom träning.

Pool

Har vi en trevlig simhall med pool för simskola och träning, vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder olika former av vattenträning och dessutom I en mycket god vattenkvalitet. I simskolan får barnen kunskap för resten av livet. De får vattenvana, lära sig simma och rädda liv, både sitt eget och andras.

Intresseanmälan för medlemskap

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig