Image Alt

Landvetter

Välkommen till Premium Landvetter

Varmt välkommen till vårt fina flaggskepp, Premium Landvetter ! Vi erbjuder ca 2000 kvm friskvård en storslagen miljö i en historisk byggnad som alla känner som heter "Hälsans Hus. Friskvårdsanläggningen är toppmodern med unik design, öppna ytor för funktionell träning och här erbjuder vi ett brett grupptränings utbud. Vi har även personliga tränare som kan hjälpa dig utveckla din träning till nya nivåer.

Premium Landvetter

Utbud

Kontakta oss

Obemannade öppettider:
Måndag – Söndag: 05:00-23:00

Bemannade öppettider:
Måndag, Tisdag, Torsdag: 09:00-20:00
Onsdag: 07:00-20:00
Fredag: 07:00-18:00
Lördag, Söndag: 10:00-15:00

Intresseanmälan för medlemskap

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig

  Unikt utbud på Premium Landvetter

  Sveriges Finaste Yoga sal

  Vi har skapa så att du kan träna Yoga i unika miljöer. I rätt miljö miljö får du inspiration och vill komma tillbaka igen och igen.

  Behandlingar

  INSCULPT
  Insculpt är en innovativ behandlingsmetod som använder elektromagnetiska impulser för att förstärka muskeluppbyggnad och minskning av fettvolym

  Euphoria laser Det nya sättet att ta bort hår. En behandling för hårborttagning. Smidig, effektiv och utan obehag.

  Sveriges häftigaste sal med Spinning och Funktionellt

  Spinning och Funktionellt - Allt i ett! Spinning är en effektiv träningsform för att snabbt uppnå bättre kondition och fysik!

  Pool

  Vi har en trevlig simhall med pool för simskola och träning. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder olika former av vattenträning och dessutom I en mycket god vattenkvalitet. I simskolan får barnen kunskap för resten av livet. De får vattenvana, lära sig simma och rädda liv, både sitt eget och andras.