Image Alt

Behandlingar

Hos oss på Premium Hälsan är det viktigt med en helhetssyn på välmående, därför erbjuder vi vår egna personal eller ett samarbete med olika företag som hyr in sig i våra behandlingsrum. Vi vill att ditt välmående skall utgå från dina behov , förutsättningar och önskemål. Detta gör varje besök hos oss unikt.

Se våra behandlingar

Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt. Regelbundna muskelbehandlingar ökar immunförsvaret, förbättrar humöret, lindrar muskelvärk, sänker nivån av stresshormoner, förbättrar sömnen och är mentalt avslappnande.

Vi erbjuder olika typer av behandlingar:

  • Idrottsmassage
  • Svensk klassisk massage
  • Avspänningsmassage

Osteopati är en etablerad och erkänd alternativmedicinsk behandlingsform för smärttillstånd och funktionsstörningar i rörelseapparaten.

Det är en manuell terapi vilket innebär att en osteopat använder sina händer som främsta redskap för att ställa diagnos och i behandling.

I vår osteopatiska behandling använder vi oss av en rad olika tekniker för främja kroppens egen självläkande förmåga. Principen är att kroppens alla delar är integrerade och beroende av varandra.

Hindras funktion i en del börjar kroppen kompensera vilket i sin tur kan leda till inflammation, smärta, stelhet eller annan påverkan.

Efter varje avslutad behandling delar vi gärna tips och råd gällande träning, rörelserutiner och avslappning.

Mer info kommer.

Mer info kommer.

Mer info kommer.

Mer info kommer.

Mer info kommer.

Mer info kommer.

Premium Landvetter

Rum 1

Uthyrt

Rum 2

Uthyrt

Rum 3

Uthyrt

Rum 4

Uthyres

Rum 5

Uthyres

Premium Avenyn

Rum 1

Uthyrt

Rum 2

Massage - Akupunktur

Rum 3

Personlig Träning

Premium Hammarby Sjöstad

Rum 1

Uthyrt

Rum 2

Uthyrt

Premium Uppsala

Rum 1

Massage - Personlig Träning