Image Alt

Behandlingar

Hos oss på Premium Hälsan är det viktigt med en helhetssyn på välmående, därför erbjuder vi vår egna personal eller ett samarbete med olika företag som hyr in sig i våra behandlingsrum. Vi vill att ditt välmående skall utgå från dina behov, förutsättningar och önskemål. Detta gör att varje besök hos oss är unikt.

Se våra behandlingar

Ny innovativ teknik för muskeluppbyggnad och fetteliminering

Det är en revolutionerande icke-kirurgisk behandling för att reducera fett och celluliter. Denna behandling kan användas över hela kroppen och är beprövad för att ge synliga resultat ofta redan efter första behandlingen. Vår behandling är icke-invasiv, smärtfri och använder ingen farliga kemikalier. Samtidigt hjälper den till att öka muskeltonus och öka cirkulationen. Dessutom är behandlingen testad i stor utsträckning i både Europa och USA och är icke terapeutledd, vilket gör den perfekt att kombinera med andra behandlingar i en duobehandling.

En säker, effektiv och bekväm lösning!

Ökar muskulär tonus och volym

Forskning visar att elektromagnetisk muskelstimulering som teknik som ger otroliga resultat. Med över 96% nöjda kunder i USA och resultat som har bevisats av flera studier, kan du känna dig säker på att vår behandling fungerar. CT-skanningar, MR-undersökningar och ultraljud har granskat och säkerställt resultaten – ökad muskelvolym och minskad fettvolym!

Elektromagnetiska pulser

INSCULPT är en innovativ behandlingsmetod som använder elektromagnetiska impulser för att förstärka muskeluppbyggnad och minskning av fettvolym. Impulserna tränger igenom huden och fettlagren och når muskelfibrerna, vilket skapar kraftfulla muskelsammandragningar. Dessa sammandragningar är mer intensiva än de som vi normalt genererar med viljestyrd träning. Kroppen reagerar på dessa sammandragningar genom att förstärka muskelfibrerna och leder till ökad muskeltillväxt och styrka. Samtidigt som behandlingen är energikrävande för kroppen, ökar det också ämnesomsättningen och frisätter fettsyror från fettcellerna, vilket resulterar i en minskning av fettvolymen.

INSCULPT är en säker, effektiv och icke-kirurgisk behandlingsmetod som bygger på solid vetenskaplig grund och forskning.

För frågor vänligen kontakta:
Elin Gashi
elin.gashi@premiumhalsan.se
+46 (0) 456 – 106 51

Premium Landvetter

Rum 1

Ida Engström, Högkänslig Samtalsterapeut

Rum 2

Personlig Träning & Rådgivning

Rum 3

Insculpt

Rum 4

Uthyres

Rum 5

Uthyres

Premium Avenyn

Rum 1

Uthyrt

Rum 2

Uthyrt

Rum 3

Uthyres

Premium Hammarby Sjöstad

Rum 1

Uthyrt

Rum 2

Uthyrt