Image Alt

Etapp 1

Etapp 1- Entrén och ny kondtionsutrustning

Vi fräschar upp anläggningen under hela 2022. Det kommer att göras i flera etapper för att påverka så lite som möjligt av den dagliga driften. Vi kommer INTE att stänga anläggningen under ombyggnationen . Vi kommer att försöka att göra så liten påverkan som möjligt så att ni medlemmar kommer att få en modern och fräsch anläggning att komma till.

Vi målar om och renoverar entrèn för att få ett "Premium" känsla. Nya möbler och kylar kommer att köpas in för att ni ska kunna koppla av efter ett träningspass. Kylarna kommer att innehålla produkter som passar bra till träning.

* Vi kommer att byta ut bokningssystemet under februari till BRP system som är det ledande företaget för träningsanläggningar och badhallar. Det kommer innebära att ni får nya medlemskort och en ny App för att kunna boka sig smidigt till gruppträning m.m.

* Vi installerar nya konditionsmaskiner från Världsledande märket Precor.

PRECOR är kända för sina stabila löpband, inovativa lösningar och ligger bakom Crosstrainer och AMT – populär konditionsutrustning som ger en unik ergonomisk rörelse.

I en nyligen utförd undersökning av IHRSA rankades Precors konditionsutrustning Rankas Högst i hela 12 av 14 kategorier. Totalt 400 gym och träningsanläggningar fick svara på frågor som berör till exempel kvalitet, pålitlighet, användarvänlighet, rätt urval av produkter etc. I varje kategori fick man ranka de åtta största tillverkarna där Precor utkristalliserade sig som solklar etta.
Precor var därför det självklara valet för Premium Hälsan.

precor