Image Alt

Premium Start

PREMIUM START

Träningsprogram för nybörjare eller för dig som inte har tränat på länge.

Att komma igång med träning på gymmet och tycka att det är roligt, hur ska du göra? Hur ofta bör jag som är nybörjare träna?

Detta schema är inte bara till för de som aldrig har varit på ett gym, det är för alla personer som känner att de vill bli seriösa med sin träning.

Detta är vad du kommer att lära dig:
– Hur ofta du bör träna
– Hur du värmer upp för ett pass
– Hur många reps/sets du ska utföra
– Hur länge du bör vila mellan seten
– Vilka vikter du ska använda
– Vilka övningar du ska använda
– Hur passet är upplagt?
- Vilka gruppträningspass passar för mig.

En personlig tränare eller Coach kan rätta din teknik och ge dig de övningar som passar dig, utifrån dina behov och mål. Dessutom får du inspiration, pepp och stöttning för att nå dina mål. En bra investering helt enkelt! När du vet vad och hur du ska göra på gymmet kommer det också att bli enklare att utföra alla övningar. Du kommer att ha självförtroende för du vet att ditt träningsupplägg är bra.

Och kom ihåg - du tränar inte för att bli yngre, du tränar för att du ska åldras med hälsan i behåll.

Kontakta en medlemsrådgivare

  Premium Start priser

  Kontakt vår medlemsrådgivare för att få ett medlemskap som passar dig.

  499:- / min 6 månaders bindningstid

  Gym Kondition Gruppträning Outdoor Prama Comfort zone Relaxa Trainaway
  Standard
  Gold
  Platinum
  Gym

  Styrka, teknik, rörlighet, kondition, balans, explosivitet - allt kan du göra i gymträningen. Nybörjare eller expert spelar ingen roll. Våra tränare finns på plats för att hjälpa, peppa och utmana dig i ditt gymmande.

  Kondition

  Här hittar du de bästa och modernaste konditionsmaskinerna inom fitnessbranschen. Här finns allt från världsledande från Precor. Här finns det även roddmaskiner, Assault bikes och stakmaskiner.

   

  Det ska vara en upplevelse att träna för alla sinnen. Eftersom Premium Hälsans Precorsmaskiner är top of the line kan du följa på skärmen din favoritserie på Netflix eller lyssna på Spotify.

   

  Det är lätt att komma att att komma igång för alla människor i alla åldrar .

  Gruppträning

  Det är roligare att träna tillsammans!

   

  Att träna är roligt, men att träna tillsammans är ännu roligare. Känn musiken och släpp lös din energi tillsammans med våra peppade instruktörer.
  Oavsett om du vill bli starkare, snabbare eller kanske rörligare finns det ett pass för dig. Vi jobbar ständigt med att utveckla vår gruppträning och hela tiden kommer det nya spännande gruppträningspass

   

  Varför ska jag testa gruppträning?
  Det finns många fördelar med gruppträning och det är framförallt gemenskapen med andra medlemmar som gör att många uppskattar denna träningsform. Att träna tillsammans i grupp är inte bara roligt, det höjer även prestationen enligt flera studier.

   

  För den som har svårt att hitta inspiration till träningen, kan gruppträning vara en bra start. Här behöver du inte fundera på vad du ska göra, det är bara att hänga med på instruktörens instruktioner. Om du är en person som ofta ställer in träningen i sista stund kan också gruppträning vara en smart grej att prova. När du väl har bokat in dig på ett pass blir det svårare att ställa in.

  Outdoor

  Häng med på en tuff men rolig träning utomhus i våra boxar. Allt du älskar med gymmet fast utomhus! Klasserna i våra boxar är utmanande både i styrka och kondition och genom våra Premium Outdoor Boxar har du möjlighet att träna gruppträning utomhus i en komplett anläggning i form av en container med tillgång till utrustning som skivstänger, hantlar, battleropes, kettlebells, medicinbollar och en stor rigg. I boxen erbjuder vi unika outdoor box klasser och presenterar olika pass varje dag.
  Alla kan vara med – våra instruktörer är alla utbildad i vårt framgångsrika koncept Premium Outdoor Box och vägleder dig genom hela passet. Våra instruktörer följer en väl strukturerad programmering och vi presenterar nya pass i våra boxar varje dag året runt.
  Välkommen ut med oss!

  Prama

  PRAMA är en motiverande gruppträningsupplevelse med interaktiva golv och väggar, peppande musik, belysning och projektioner. Alla sinnen aktiveras och tillsammans med en grym instruktör förvandlas hela rummet till din tränare. Tekniken och sensorerna i studion gör att du kan träna reaktion, reflexer och koordination på ett helt unikt sätt.

   

  PRAMA är stationsträning i grupp där du tränar styrka, snabbhet, smidighet, rörlighet, explosivitet i olika klassformer. Samtliga deltagare har möjlighet att använda pulsband för att få en överblick av gruppens gemensamma träningseffekt. Våra träningskoncept är ENERGY, STRONG, ATHLETIC, FLOW, KIDS & FAMILY och du väljer den klass som passar dina mål och förutsättningar bäst. Samtliga klasser är 45 minuter långa och uppbyggda som stationsträning med en instruktör som guidar och peppar dig genom hela klassen. Material som används är väggar och golv men även tex hantlar, TRX-band och Kettlebells.

  Comfort zone

  Vi har skapat en plats för dig att längta tillbaka.

   

  Vi har lagt mycket tid , omsorg och tanke när vi har planerat våra träningsanläggningar.
  Comfort Zone är utformat så att du ska känna dig så bekväm som möjligt , utan att det skall
  upplevas som stressigt eller obehagligt.

   

  Avdelningen är till för Premium Platinum medlemmar som vill ha en avslappnad miljö.
  Detta är ett komplett gym för dig som inte vill vara bland andra på anläggningen.
  Där du kan känna dig trygg och säker . Ingen är bekväm med allt. När man går till
  gymmet är det lätt att tro att alla vet och kan allt. När man går till gymmet är det lätt att tro
  att andra vet och kan allt . Så är det ju inte. Alla har sina egna " zoner" där man känner sig
  mer säker.

   

  Varmt välkommen till ett tryggt och säker plats.

  Relaxa

  Unna dig en stunds avkoppling i vår mysiga relaxavdelning. Här finns det en bubbelpool där du behöver för en stund av lugn och återhämtning. Här kan du även umgås med vänner och kollegor i en avslappnande miljö.

  Trainaway

  Träna var du vill med train way.

   

  Vill du ha flexibilitet och frihet?
  KS Mobil ger dig möjlighet att träna över i princip hela Sverige till en mycket låg kostnad.

   

  Som medlem på Premium Hälsan kan du, för så lite som 13 kr/träningstillfälle, träna på över 200 orter över hela Sverige. Perfekt för dig som vill ha full frihet att träna var du vill. Perfekt när du reser, jobbar, semestrar, hälsar på, pluggar eller vid andra tillfällen då du inte är hemma.

   

  Scanna QR-koden i receptionen nästa gång du besöker oss och ladda ner TrainAway appen till din mobil. Du kommer sedan att följa ett par steg för att skapa en profil och för att komma igång med KlubbSverige mobil. Är du på annan ort och vill träna ring/maila info@premiumhalsan.se så skickar vi en länk till din mobiltelefon. ar vi en länk till din mobiltelefon.

  Se våra medlemskap

  PREMIUM STANDRAD

  GYM

  PREMIUM GOLD

  GYM + GRUPPTRÄNING

  PREMIUM PLATINUM

  ALL INCLUSIVE

  PREMIUM START

  För dig som inte har varit på gym innan eller på länge

  Close
  Our socials
  Information