Image Alt

Premium Senior

PREMIUM Platinum SENIOR

Premium Platinum Senior-medlemskapet är den högsta medlemsnivån som Premium Hälsan erbjuder. Den ger medlemmarna tillgång till hela utbudet .

Comfort Zone är en avdelningen är till för Premium Platinum medlemmar som vill ha en avslappnad miljö.Detta är ett komplett gym för dig som inte vill vara bland andra på anläggningen. Där du kan känna dig trygg och säker.

Investera i dig själv och köp ett Platinum medlemskap hos idag.

Kontakta en medlemsrådgivare

  Nivå Gym Kondition Gruppträning* Outdoor**
  Comfort Zone***
  Trainaway
  Standard
  Gold
  Platinum

  * Landvetter, Bromölla, Kinna, Tranemo, Gislaved, Kristinehamn
  ** Avenyn, Bromölla
  *** Avenyn, Näset, Hammarby Sjöstad, Uppsala, Tranemo, Mölndal, Gnosjö Kinna

  Gym

  Styrka, teknik, rörlighet, kondition, balans, explosivitet - allt kan du göra i gymträningen. Nybörjare eller expert spelar ingen roll. Våra tränare finns på plats för att hjälpa, peppa och utmana dig i ditt gymmande.

  Kondition

  Här hittar du de bästa och modernaste konditionsmaskinerna inom fitnessbranschen. Här finns allt från världsledande från Precor. Här finns det även roddmaskiner, Assault bikes och stakmaskiner.

  Det ska vara en upplevelse att träna för alla sinnen. Eftersom Premium Hälsans Precors-maskiner är top of the line kan du följa på skärmen din favoritserie på Netflix eller lyssna på Spotify.

  Det är lätt att komma att att komma igång för alla människor i alla åldrar .

  Gruppträning

  Det är roligare att träna tillsammans!

   

  Att träna är roligt, men att träna tillsammans är ännu roligare. Känn musiken och släpp lös din energi tillsammans med våra peppade instruktörer.
  Oavsett om du vill bli starkare, snabbare eller kanske rörligare finns det ett pass för dig. Vi jobbar ständigt med att utveckla vår gruppträning och hela tiden kommer det nya spännande gruppträningspass

   

  Varför ska jag testa gruppträning?
  Det finns många fördelar med gruppträning och det är framförallt gemenskapen med andra medlemmar som gör att många uppskattar denna träningsform. Att träna tillsammans i grupp är inte bara roligt, det höjer även prestationen enligt flera studier.

   

  För den som har svårt att hitta inspiration till träningen, kan gruppträning vara en bra start. Här behöver du inte fundera på vad du ska göra, det är bara att hänga med på instruktörens instruktioner. Om du är en person som ofta ställer in träningen i sista stund kan också gruppträning vara en smart grej att prova. När du väl har bokat in dig på ett pass blir det svårare att ställa in.

  Outdoor

  Allt du älskar med gymmet fast utomhus! Utmanande i både i styrka och konditio. Det kommer finna tillgång till utrustning som skivstänger, hantlar, battleropes, kettlebells, medicinbollar och en rigg.

  Välkommen ut med oss!

  Comfort zone

  Vi har skapat en plats för dig att längta tillbaka.

   

  Vi har lagt mycket tid , omsorg och tanke när vi har planerat våra träningsanläggningar.
  Comfort Zone är utformat så att du ska känna dig så bekväm som möjligt , utan att det skall
  upplevas som stressigt eller obehagligt.

   

  Avdelningen är till för Premium Platinum medlemmar som vill ha en avslappnad miljö.
  Detta är ett komplett gym för dig som inte vill vara bland andra på anläggningen.
  Där du kan känna dig trygg och säker . Ingen är bekväm med allt. När man går till
  gymmet är det lätt att tro att alla vet och kan allt. När man går till gymmet är det lätt att tro
  att andra vet och kan allt . Så är det ju inte. Alla har sina egna " zoner" där man känner sig
  mer säker.

   

  Varmt välkommen till ett tryggt och säker plats.

  Trainaway

  Träna var du vill med train way.

   

  Vill du ha flexibilitet och frihet?
  KS Mobil ger dig möjlighet att träna över i princip hela Sverige till en mycket låg kostnad.

   

  Som medlem på Premium Hälsan kan du, för så lite som 13 kr/träningstillfälle, träna på över 200 orter över hela Sverige. Perfekt för dig som vill ha full frihet att träna var du vill. Perfekt när du reser, jobbar, semestrar, hälsar på, pluggar eller vid andra tillfällen då du inte är hemma.

   

  Scanna QR-koden i receptionen nästa gång du besöker oss och ladda ner TrainAway appen till din mobil. Du kommer sedan att följa ett par steg för att skapa en profil och för att komma igång med KlubbSverige mobil. Är du på annan ort och vill träna ring/maila info@premiumhalsan.se så skickar vi en länk till din mobiltelefon. ar vi en länk till din mobiltelefon.