Aktuell kampanj

Anmäl ditt intresse

  VARFÖR TRÄNA MED EN PT?

  Våra personliga tränare har olika bakgrunder, utbildning och specialistområden. Din PT tar fram övningar och träningsprogram som är utformade för dig, samtidigt som du får stöd och motivation längs vägen. Oavsett vilken startpunkt du har idag eller vilket mål du har för din träning - har vi en PT som hjälper dig att klara det!

  HUR SER ETT TILLFÄLLE MED PERSONLIG TRÄNARE UT?

  Träning med en personlig tränare anpassas efter dig, din nivå och vad som krävs för att nå dina mål på dina villkor. Ett tillfälle med en personlig tränare kan innehålla allt från att sätta upp personliga träningsprogram, få genomgång av kostråd till att arbeta med skadeförebyggande övningar.

  Vilka är fördelarna med personlig träning?

  Personlig träning passar alla, både dig som aldrig tränat tidigare och dig som är träningsvan. Oavsett dina ambitioner, önskemål och tidigare erfarenheter så hjälper våra personliga tränare till att hitta träningsformerna som fungerar för dig. Vårt mål är att du ska må bra, nå dina mål och ha roligt när du tränar.

  BOKA EN KOSTNADSFRI Konsultation

  Du behöver aldrig känna att du köper grisen i säcken. Lär känna din tränare först och passa på att ställa alla frågor som du kan tänkas ha, genom att träffa honom personligen på anläggningen, innan du väljer hur du vill gå vidare. Perfekt om du känner dig osäker.