Image Alt

Friskvårdsbidrag

Så fungerar det med friskvårdsbidrag

Att få friskvårdbidrag från din arbetsgivare är en förmån som ska ge dig möjlighet till hälsa och motion. Det som gäller för ditt friskvårdsbidrag bestäms av din arbetsgivare som i sin tur utgår från skatteverkets regler för friskvårdsbidrag.

Är du en av dem som inte utnyttjar ditt friskvårdsbidrag, så är det dags för dig att tänka om. Listan över saker du kan göra för ditt friskvårdsbidrag är lång och det finns garanterat saker som passar dig. På Premium Hälsan har vi flera hälsosamma aktiviteter som är tillåtet att spendera sitt friskvårdsbidrag på.

Premium Hälsan har tagit fram olika aktiviteter för dig med Friskvårdsbidrag och som du med gott samvete kan lämna in kvitto för till din arbetsgivare alternativt om du har andra betalningsmedel

Benify, ePassi, Wellnet & Edenred

Gällande köp via Benify, ePassi, Söderberg & Partners eller Edenred. Om du har ditt friskvårdsbidrag i någon av dessa friskvårdsportaler och de snart brinner inne så ser du nedan hur du går tillväga för att nyttja dessa hos oss på Premium Hälsan.

ePassi: Du gör själv köpet i appen för ePassi eller via deras hemsida. Du väljer den summa du önskar köpa för och du får sedan en verifikationskod från ePassi. Denna kod och summa kan du använda hos oss i 1 år från inköpsdatum och gäller på samtliga av våra anläggningar.

Benify eller Söderberg & Partners: Du gör köpet i respektive friskvårdsportal och dina köp gäller då automatiskt en viss tid efteråt. Edenred betalar du med ditt kort i reception.

Tillåtna friskvårds-aktiviteter

På Premium Hälsan har vi en rad aktiviteter som du kan använda ditt friskvårdsbidrag till. Du kan bland annat delbetala ditt medlemskap , boka in dig på någon av våra träningskurser , boka in en behandling etc.

Vi har många aktiviteter som du kan använda ditt bidrag till. Är du osäker på vad du kan göra för dina pengar?
Hör av dig till oss på info@premiumhalsan.se

Ute i sista stund?

Friskvårdsbidraget kan vara lätt att glömma, för att sedan minnas det i sista sekund, vilket för många är den 31 december. För dig som är ute i sista stund och osäker på vad du ska göra för pengarna, kan vi rekommendera ett paket med personlig tränare! Med våra paket med personlig träning kan du köpa allt ifrån 1, 5, 10, 30 tillfällen och uppåt och har sedan en giltighetstid på 12 månader, vilket innebär att du kan köpa paketet på personlig träning för årets bidrag, och sedan nyttja det inom närmsta 12 månaderna.

Olika sätt att betala

Beroende på hur din arbetsgivare har valt att det ska fungera på din arbetsplats så fungerar det på lite olika sätt. Först och främst så är det din arbetsgivare som bestämmer vad du kan göra i förhållande till nuvarande skatteregler.

Kvitto till arbetsgivare

När du lämnar kvitto till din arbetsgivare så bokar du och betalar själv. Du kan välja att boka/betala online eller ringa oss och boka. Precis som vanligt. Sparar det kvitto du får. På våra kvitton står alla uppgifter som arbetsgivare brukar behöva.

Delbetala medlemskap

Vill du delbetala ett nytt medlemskap så kontaktar du våra medlemsrådgivare eller reception som hjälper dig.

Redan medlem och vill ha kvitto

Är du redan medlem och vill ha kvitto på del av kostnaden för ditt medlemskap. Maila till kundservice@premiumhalsan.se så kontaktar vi dig. Tänk på att du även kan använda ditt bidrag till personlig träning, kostrådgivning, sim, massage etc.

Ansluten till ePassi

ePassi kan användas i vår reception, på distans eller mötet med din personliga tränare. Före ditt besök hos oss är det bra om du förberett att ladda ner Appen e-Passi. Länken till den har du fått från din arbetsgivare. Ladda ner och logga in.

Kvitto

Alla våra kvitton har de uppgifter som de allra flesta arbetsgivare godkänner. Har din arbetsgivare särskilda önskemål? Kontakta oss direkt på kundservice@premiumhalsan.se