Image Alt

Friskvårdsbidrag

Så fungerar det med friskvårdsbidrag

Att få friskvårdbidrag från din arbetsgivare är en förmån som ska ge dig möjlighet till hälsa och motion. Det som gäller för ditt friskvårdsbidrag bestäms av din arbetsgivare som i sin tur utgår från skatteverkets regler för friskvårdsbidrag.

Är du en av dem som inte utnyttjar ditt friskvårdsbidrag, så är det dags för dig att tänka om. Listan över saker du kan göra för ditt friskvårdsbidrag är lång och det finns garanterat saker som passar dig. På Premium Hälsan har vi flera hälsosamma aktiviteter som är tillåtet att spendera sitt friskvårdsbidrag på.

Premium Hälsan har tagit fram olika aktiviteter för dig med Friskvårdsbidrag och som du med gott samvete kan lämna in kvitto för till din arbetsgivare alternativt om du har andra betalningsmedel

Tillåtna friskvårds-aktiviteter

Ditt friskvårdsbidrag kan användas till en rad olika aktiviteter, allt från att träna på gym till att ta en massage. På Premium Hälsan har vi en rad aktiviteter som du kan använda ditt friskvårdsbidrag till. Du kan bland annat delbetala ditt medlemskap , boka in dig på någon av våra träningskurser , boka in en massage , köpa klippmassage köpa m.m.

Vi har många aktiviteter som du kan använda ditt bidrag till. Är du osäker på vad du kan göra för dina pengar? Hör av dig till info@premiumhalsan.se

Ute i sista stund?

Friskvårdsbidraget kan vara lätt att glömma, för att sedan minnas det i sista sekund, vilket för många är den 31 december. För dig som är ute i sista stund och osäker på vad du ska göra för pengarna, kan vi rekommendera vårt friskvårdsklipp på massage. Med vårt friskvårdsklipp kan du köpa klippkort på mellan 1-5 behandlingar. Detta klippkortet har sedan en giltighetstid på 12 månader, vilket innebär att du kan köpa klippkort på massage för årets bidrag, och sedan nyttja det inom närmsta 12 månaderna.

Olika sätt att betala

Beroende på hur din arbetsgivare har valt att det ska fungera på din arbetsplats så fungerar det på lite olika sätt. Först och främst så är det din arbetsgivare som bestämmer vad du kan göra i förhållande till nuvarande skatteregler.

Kvitto till arbetsgivare

När du lämnar kvitto till din arbetsgivare så bokar du och betalar själv. Du kan välja att boka/betala online eller ringa oss och boka. Precis som vanligt. Sparar det kvitto du får. På våra kvitton står alla uppgifter som arbetsgivare brukar behöva. För dig som vill ha massage eller behandling rekommenderar vi att köpa klippkortmassage .

Delbetala medlemskap

Vill du delbetala ett nytt medlemskap så kontaktar du våra medlemsrådgivare som hjälper dig i samband med att du tecknar ett medlems

Redan medlem och vill ha kvitto

Är du redan medlem och vill ha kvitto på del av kostnaden för ditt medlemskap. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Tänk på att du även kan använda ditt bidrag till personlig träning, kostrådgivning, sjukgymnastik, massage etc.

Ansluten till ePassi

ePassi kan endast användas i våra receptioner. Före ditt besök hos oss behöver du ladda ner Appen e-Passi. Länken till den har du fått från din arbetsgivare. Ladda ner och logga in. OBS! Gör inget köp före du är hos oss eftersom du får en kod som gäller i 15 minuter som ska visas upp i vår reception.

Kvitto

Alla våra kvitton har de uppgifter som de allra flesta arbetsgivare godkänner. Har din arbetsgivare särskilda önskemål? Kontakta oss direkt.