Image Alt

Om Oss

Välkommen till Premium Hälsan

Vi har en lång och gedigen erfarenhet inom förebyggande hälsovård och rehab. Vi erbjuder hög kompetens och god kvalité på hela vårt utbud och våra tjänster. Vi vet att hälsa kommer inifrån och att ansvaret för god hälsa ligger hos oss själva. Medarbetaren på Premium Hälsan arbetar målmedvetet och fokuserat tillsammans med sina patienter och kunder för att nå bästa möjliga resultat.

Vi finns här för dig, din familj, ditt företag eller din förening och erbjuder aktiviteter och tjänster anpassat från baby till senior.

Vi erbjuder ett stor och härligt kursutbud inom Rehab. Såsom Medicinsk Yoga, Mindfulness, Bålstabilitetsträning, Stresshantering och även Rehabvatten. Inom friskvården finner man ett stort utbud av aktiviteter från barn till senior. Vi kan erbjuda hög- till lågintensiva pass anpassade för den som är träningsvan till den som är påväg att komma igång.

PREMIUM Konceptet

SMARTA YTOR

Det är tydligt att vi har mer genomtänkt koncept där vi har tänkt igenom hela varumärkesupplevelsen från vad vi ser, hör, känner, smakar till – doftar.

Vi vill få kunderna att känna sig välkomna in i en speciell och personlig gemenskap. I hela den här ekvationen spelar inredningsdesignen en enorm roll och är på en mycket hög nivå.

Med Premium genomtänkta koncept vill vi minimera antalet "döda" utrymmen samt minimera dyra "supportytor" som inte drar in några direkta intäkter. Oftast står dessa ytor relativt tomma större delen av dagarna, för att fyllas upp under peak-tiderna.

En del av nyckeln för Premium är att paketera och marknadsföra sig mot de 35 % som är påverkningsbara kunder som behöver känna "här vågar jag börja träna", "här passar jag in". Därför har konceptet "Comfort Zone" tagits fram för att steget in i träningsmiljön inte skall vara för stort.

Framgångsfaktorer

LOKALISERING

Etablera anläggningarna ihop med andra verksamheter som drar kunder till området. . Många parkeringsplatser gör att det blir lättillgängligt för alla.

DESIGN PÅ LOKALEN

Den mest inspirerande och bäste träningsupplevelsen. Vi vill att vår trygga miljö och stil skall inspirera dig till träning . Vi har skapat en plats att få dig att länga tillbaks .

UNIKA KONCEPT

Comfort zone. Detta rum skall vara avdelat för kvinnor / äldre och överviktiga, för att man på så sätt ska känna sig trygg när man tränar.

VÅRA MEDLEMSKAP

PREMIUM STANDARD

GYM

PREMIUM GOLD

GYM + GRUPPTRÄNING

PREMIUM PLATINUM

ALL INCLUSIVE

PREMIUM Senior

För dig från +65år