Image Alt

Comfort Zone – EGYM

I vår “Comfort Zone” hittar du våra populära eGym maskiner som är modern och professionell träningsutrustning. Oavsett tränings- nivå och tidigare erfarenhet så passar eGym alla. Maskinerna genererar motstånd med hjälp av en motor och justerar vikten dynamiskt efter dina förutsättningar. Att träna med eGym är enkelt, säkert och effektivt. Vårt koncept Comfort Zone kommer inom snar framtid att finnas på samtliga av våra anläggningar men för tillfället finns det just nu på Avenyn, Hammarby Sjöstad, Uppsala och Bromölla.

Detta ingår:
 • Du får en personlig introduktion till vår Comfort Zone, eGym maskinerna och hjälp att ladda ned den smidiga appen
 • Ett styrketest för varje maskin. Du får hjälp med att ställa in maskinen efter din längd, vikt och styrka
 • Tillsammans med vår medlemsrådgivare väljer du ett program efter dina mål och förutsättningar
 • Vid kommande träning behöver du bara blippa ditt eGym-armband så ställs maskinerna in automatiskt
 • Introduktionen pågår i ca 25 minuter
BOKA KOSTNADSFRI INTRODUKTION

  Välj anläggning

  Så här fungerar det

  Vid första besöket görs en introduktion med en coach och då genomförs ett styrketest, flexibilitettest och konditionstest i eGym-maskinerna. Maskinerna anpassar sedan träningen utifrån din förmåga och dina mål.

  passar alla oavsett träningserfarenhet

  eGym är intelligent träningsutrustning som är individanpassad oavsett tränings- nivå och tidigare erfarenhet. Resultaten är mätbara och du kommer snabbt märka av en förändring.

  Enkelt, tryggt, effektivt

  Den tydliga displayen gör att träningen blir extra rolig och motiverande. Följ banan när du tränar och plocka upp de gula mynten. Detta gör att du håller kontakt hela vägen med dina muskler och håller rätt tempo under ditt träningspass. Du ökar på så sätt din tränings effektivitet med upp till 30% mot vanlig träning.

  EFTER dina mål

  Alla våra eGym-träningsprogram är skräddarsydda och anpassade efter dina önskemål. eGym ställs in enligt ditt valda träningsprogram och du installeras i träningsmaskinerna av vår personal för att sedan träna på ett säkert och ergonomiskt korrekt sätt. ​

  Effektiv träning som ger effektiva resultat

  Premium rekommenderar att träna minimum två gånger per vecka. Det är lagom att göra ett till två varv i cirkeln. Maskinerna är synkroniserade och alla som tränar i cirkeln byter plats samtidigt. Ett var tar ungefär 17 minuter.

  Följ din utveckling i mobilen

  Du följer enkelt dina framsteg och din utveckling via en applikation i din mobil. Här kan du också registrera aktiviteter som du gör utanför eGYM så som promenader, simning, gruppträning och löprundor.

  InBody - ta reda på din kroppssammansättning

  Din hälsa beror på mer än bara din vikt. En InBody vägning visar hur fördelningen av muskler, fett och vatten ser ut i din kropp ger en tydlig bild av hur kroppen mår. En InBody-vägning kan hjälpa dig att styra din kost och träningsplan så att du når dina mål.

  Din första mätning ger dig en nulägesanalys och efter några veckors träning kan du se dina resultat genom att mäta med InBody igen.


  Varför?

  När du ställer dig på en våg och ser att du gått ner 1 kg, vad är det egentligen du har gått ner? 1 kg fett? Vätska? Muskler? Genom att analysera din vikt med kroppskomposition kommer du få en bättre förståelse för förändringar i din kropp på ett sätt som du kan följa ordentligt.

  En InBody-analys hjälper dig att lägga upp en strategi mot just dina målsättningar, förenklar träningsuppföljning och resultaten blir tydligare. Du får underlag för att skapa ett träningsprogram som är baserat på fakta om din kropp. Att kunna följa upp din satsning genom att se nuläge och sen mäta förändringen i kroppssammansättning är mycket motiverande.

  Hur?

  Testet tar ca 2-3 minuter och genomförs snabbt och smidigt av personal på gymmet. InBody är en bio-impedansmätare som har åtta mätpunkter. Mätprocessen är enkel då du står barfota på en plattform samtidig som du håller i två handtag. För bästa resultat av mätningen ska den ske innan innan frukost. Mäter man sig vid andra tider på dygnet så ska man inte ha ätit på minst två timmar. Det viktigaste är att det är samma förutsättningar vid varje mätning för att kunna få jämförbara resultat. InBody använder sig inte av empirisk data som påverkar testresultatet, därför används InBody i forskning och elitidrott och har en jämförbarhet mot DXA röntgen på 98%.