TRÄNING

TRÄNING PÅ PREMIUM HÄLSAN

På Premium Hälsan har vi ett stort utbud av olika träningsformer som ger dig rätt inspiration. Vi har garanterat något som passar dig!

GRUPPTRÄNING

Gör din träning mer effektiv genom att träna i grupp! Vi har mängder av pass med instruktörer som inspirerar och motiverar dig att prestera på topp.

UNIKA TRÄNINGSKONCEPT

Ta träningen till nästa nivå med våra unika träningskoncept! De är skräddarsydda för dig som vill öka din fysiska prestation med garanterat resultat.

PT Small Group

PT Small Group - Träna i grupp med en personlig tränare

Delad träningsglädje är dubbel träningsglädje! Eller i det här fallet upp till tio gånger större glädje. Premium :s PT Small Group är PT-ledda träningsklasser för 8–10 personer och är perfekt för dig som vill testa något nytt eller komma vidare med din träning.

Personlig Träning

Våra personliga tränare har olika bakgrunder, utbildning och specialistområden. Din PT tar fram övningar och träningsprogram som är utformade för dig, samtidigt som du får stöd och motivation längs vägen. Oavsett vilken startpunkt du har idag eller vilket mål du har för din träning - har vi en PT som hjälper dig att klara det!

Kurser Träning, kost

Vi hjälper dig att komma igång eller utvecklas i din träning. Oavsett om du vill gå ner i vikt, bli starkare, eller bara få ett hälsosammare liv så har vi något för dig.

Medicinsk Träning

Vi hjälper dig att komma igång eller utvecklas i din träning. Oavsett om du vill gå ner i vikt, bli starkare, eller bara få ett hälsosammare liv så har vi något för dig.

Anmäl intresse för att prova träna hos oss !

Det är roligare att träna när du har kul!

Hos oss ska det vara härligt att träna. Boka därför din kostnadsfria Personliga Hälsoplan (värde 500:-) genom att fylla i kontaktformuläret nedan. Genom detta kan du prova oss en hel vecka gratis och får du ta del av vårt unika träningsutbud.

  Frukostklubben

  Är du beredd att förbättra din hälsa?

  • Är du sugen på att börja träna men vet inte riktigt hur du ska börja?
  • Tränar du redan man har svårt att nå dina mål?
  • Dras du med några kilon för mycket och behöver en guide i dagen djungel av dieter?
  • Vill du träna varierat i ett morgonpiggt gäng och dessutom få en härlig hotellfrukost efter avslutat värv?
  • Då ska du gå med i Premium Hälsan Frukostklubb

  Vi tränar på måndag, onsdag och fredag morgon 07.00 – 08.00, per termin. Vi blandar cirkelträning, gymträning och vattengymnastik under dessa veckor. En instruktör är med på varje pass. Efter varje träningspass avnjuter vi en härlig frukost tillsammans. Du får hjälp i träning av vår instruktör som finns med som stöd, motivator och bollplank just för dig. Det spelar inge till om du är nybörjare eller avancerad då träningen sker individuellt i gruppen ram. Möjlighet finns till termins visa kroppsmätningar med vår InBody-maskin.

  Är du intresserad av att testa av att testa så kontakta oss i Receptionen eller på reception@premiumhalsan.se

  Close
  Our socials
  Information