Image Alt

Driftansvarig PT

Personlig tränare med driftansvar

Gillar du träning och att hjälpa andra människor att utvecklas? Gillar du också att påverka och ta stort ansvar både för ditt arbete och våra medlemmar? Då är personlig träning på Premium ett drömjobb för dig! Våra personliga tränare har stor frihet i sitt arbete och förväntas bidra med inspiration, motivation samt ge varje klient en individuellt anpassad och effektiv träningsupplevelse. På Premium blir du en viktig pusselbit på vår fortsatta resa framåt med fokus på tillväxt och för ett friskare samhälle. Du kommer att jobba på våra anläggningar i Mölndal och Näset.

Om tjänsten I rollen som Personlig Tränare med driftansvar på Premium Hälsan kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Premium Hälsans målsättning är att göra personlig träning mer lättillgängligt för fler människor. Som Personlig Tränare får du ett varierande jobb där dina kunder står i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med olika typer av människor där du blir en viktig del i deras resa mot sina mål. Här får du möjligheten till att bygga upp din egna kundbas för att kunna utveckla långsiktiga relationer.

För att lyckas i rollen har du:
- En godkänd PT-licens
- Stor passion för träning och en god träningserfarenhet
- Fyllt 18 år
- En vana att arbeta med människor och ta stort eget ansvar

Som person är du målmedveten och strukturerad. Vidare har du en hög social förmåga och är en duktig relationsbyggare. Du har ett stor eget driv och en vilja att utvecklas både individuellt och i team. Du är lyhörd och förstår våra medlemmars utmaningar och önskemål. Du är pedagogisk med god känsla för att lära ut och du inspirerar andra till fortsatt träning.

AnSÖK HÄR

    Bifoga cv

    Bifoga personligt brev

    Välj anläggning