Image Alt

Våra klasser

Våra gruppträningspass

BODYPUMP

BODYPUMP™ är en klass som fokuserar på uthållig styrka. Här jobbar du med skivstång och viktplattor. Du tränar upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt och roligt sätt till musik.

Burn

Burn är en klass där vi tränar styrka rörlighet och kondition i roliga utmanande intervaller. Pilsen går upp och du svettas gott. Övningarna passar alla då det alltid finns lättare och tyngre alternativ.

Crosstraining 60 min

Det här är ett allroundpass med funktionell träning för hela kroppen. Crosstraining 60 min är ett stationsbaserat pass som ökar din styrka, kondition och explosivitet. Alla övningar kan anpassas efter just din nivå.

Crosstraining Cardio 45 min

Det här är ett stationsbaserat pass i mindre grupp med fokus på kondition. Vi arbetar i intervaller med olika funktionella konditionsövningar för att effektivt förbättra hjärtat, cirkulationssystemet och våra muskler.

Crosstraining Styrka 45 min

Det här är ett stationsbaserat pass i mindre grupp med fokus på styrka. Passet har även inslag av kondition och explosivitet för att snabbt ge dig resultat av din träning.

Cykel

Effektivt träning där du tränar såväl kondition som styrka i ben. Det är intervallträning där man varvar perioder av fullt ös med perioder då man trampar lite lugnare. Vi varvar uthållighet med explosivitet.

Funktionell styrka

Målet med denna träningsform är att utveckla styrka och funktionalitet i kroppen. Vi arbetar med rörelser som utmanar och engagerar både styrka, balans, rörlighet och koordination.

Grit Strength

Les Mills GRIT™ STRENGTH består av högintensiva intervaller med övningar som gör dig starkare. Här använder du skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten.

Hathayoga

Hathayoga är en kombination av yogapositioner (asanas) för ökad fysisk kontroll. Hathayoga passar de flesta. Det är en utmärkt yogaform när du vill ge dig själv en lugnare fysisk klass.

Hiit 30 min

Ett högintensivt intervallpass för kondition, muskelstyrka och förbränning. Vi jobbar i korta intervaller och maximerar ansträngningen varje gång. Inga förkunskaper krävs och övningarna kan anpassas individuellt.

Rörlighetsträning / Mobilitet

Ett pass med fokus på dynamisk rörlighet där vi mjukar upp hela kroppen genom att röra musklerna i dynamiska töjningar kring lederna.

Stretch

Ett pass med fokus på dynamisk rörlighet där vi mjukar upp hela kroppen genom att röra musklerna i dynamiska töjningar kring lederna.

Vattengympa

Vattengympa är just vad det låter som, träning i vatten. Du jobbar aktivt med din egen kropp och vattnet som motstånd, även olika typer av redskap kan förekomma.

Yin yoga

Vila dig i form med Yin yoga. Passet är en lugnare form av yoga där du stannar upp i varje position en längre tid. Du får mjuka upp kroppens bindväv, ligament och leder på djupet.

Zumba

Zumba är dansklassen med heta rytmer och svängande höfter. Här tränar du kondition, balans och flexibilitet samtidigt som du får en härlig tid på dansgolvet.